OST Fest – Step by step

Updateuri gasiti in josul paginii.

15 iunie

Astazi incepe. Mai sunt doar cateva ore pana ce Armies of Enlil vor da startul OST Fest. O sa incerc, pe cat se poate si imi va permite timpul si tehnologia, sa va tin la curent aici.

Pentru inceput, sa ne indreptam spre Romexpo.

Conditiile tehnice nu au fost implinite, asadar.
Conform organizatorilor :
“• in zona speciala de presa reprezentantii media vor avea la dispozitie internet si vor putea sa scrie recenzii/posteze stiri/trimita poze… etc…”

Din pacate nu a fost asa.

Pe scurt, finalul primei zile: Dimmu Borgir intr-o forma excelenta iar Motley Crue au facut circ(sau show pentru unii), ca de sonorizare buna nu au avut parte. Cum iti faci, asa ai.

Prestatia de circ a lui Tommy Lee :) Enjoy(partea audio a fost schimbata cu un pasaj din alta melodie, neinregistrat la OST)

16 iunie

Toti asteptam noul album Manowar, fie el prost sau bun.

Probabil nu voi putea scrie nimic de la fata locului, deci pana la noapte/maine dimineata – rock on \m/

Avem conditii de transmis. Bun.
Au fost Hollyhell. O solista care nu impresioneaza prin nimic.
Urmeaza Trooper, care ne vor pregati de Europe si Manowar.

Trooper si-au facut treaba exemplar. Au fani, si asta s-a vazut clar la recitalul lor.

image

Cheeeeeerie…
image
Urmeaza The final countdown of Europe.

Pentru numele de pe scena OST, Fire Circle este cam gol.
Urmeaza Manowar. S-au umplut zonele din fata cu “luptatori”.
De nedescris ce se intampla la Manowar.

17 iunie

Astazi se termina. Pana acum am ramas cu un show memorabil si o amintire frumoasa a celor de la Manowar si Europe

Asteptand sa intre W.A.S.P…
image
Megadeth. Lume multa.
image
Ultimul recital OST a inceput. Motorhead \m/
image
image
Metal “dens” la OST Fest cu Motorhead. Astia rup scena, mai ales ca nu mai urca nimeni dupa ei. Savoy vor canta la cort, asta e :))

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “OST Fest – Step by step”

 1. [...] Rockeri, incepe febra festivalului vostru mult asteptat, OST Fest. Pentru a fi la curent cu ce se intampla acolo, mai ales cei care nu pot sa ajunga in prima zi, aveti aici live blogging. [...]

 2. BogDan says:

  Am ascultat minunea în dimineaţa asta. Este foarte prost, nu prost, sper să se concentreze pe piesele deja cunoscute, că altfel e jale mare :)

 3. Goldmidas says:

  Si eu sper la fel. Vreau The Sons of Odin si Warriors of the World :)

 4. brontozaurel says:

  Dimmu au rupt.
  Europe m-au rupt. Au scos untul din mine. M-au facut sa sar si eu nu sar la concerte (mi-e frica sa nu calc pe cineva in spate).
  WASP m-au trezit la viata.
  Megadeth m-au rupt si ei.

  Motorhead m-au facut sa urlu. Cu adevarat. Ceea ce nu fac niciodata. Mikkey Dee m-a orbit si m-a lasat fara respiratie. Am incercat sa-i tin ritmul pe solo dand din cap si lovind gardul. N-am mai vazut nimic in afara de par si l-am invidiat pentru energia pe care o are. Tot respectul pentru faptul ca atunci cand au probleme le repara din mers. Nu opresc spectacolul, nu se plang… Tot respectul pentru Lemmy care e inca duce spectacole atat de intense la varsta pe care o are – in ciuda legendelor, omul nu e de otel si nu cred ca ii este foarte usor. N-am vazut nimic pe Overkill cu luminile alea. Doar pete colorate in cele mai tampite culori. Si am avut senzatia ca pic in jos pe niste scari… Nu mi-a ajuns. Is nesatula, stiu…

 5. Goldmidas says:

  Cine n-ar mai vrea ;)) La Motorhead uitasem sa mai ies de la Fire :) Cred ca am stat acolo vreo 7 piese. Au tot respectul meu pentru tot ce pot sa faca.As fi vrut sa tina mai mult :|

 6. [...] Cretu, Laura, Emil, Spanac, Ochiu Ratiunii, Luciana, Kathy, Angela, Andrew, Aura, Irina , Cristi  si cei care au mai fost pe la intalnirile cu [...]

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: