Uncle Jeb te face fotograf de concert

curs-foto-concert-uncle-jeb-studio-300px

Ai un dsl-r pe care il tii in cutie si iti plac concertele? Ai un dsl-r pe care ti-ai dori sa il strecori la concerte dar esti mereu oprit de cei de la intrare? Vrei sa fii in fata scenei, in fotopit?
Acum ai sansa sa inveti de la Unchiul Jeb pentru a ajunge acolo. De pregatirea ta teoretica cat si practica vor avea grija fotografi cu experienta in domeniu.
Astfel, la prima editie, cursul va fi sustinut de Alex Chelba și Cristina Petrescu.

Alex Chelba este fotograf, videograf și redactor la Rock Event, fotograf oficial pentru Amphitrion, Project Events și EMAGIC. În trecut a avut colaborări cu Metalfan, RockStage, SoFresh, InfoMusic, Kiss FM, Best Music, Rock FM, și a lucrat 4 ani la F64. Portofoliul său, care include atât fotografie de concert, cât și de studio, se găsește pe alexchelba.ro.

Cristina Petrescu a fost timp de 6 ani fotograf de eveniment și redactor șef al site-ului Metropotam. Colaborează acum cu Mixtopia pe partea de fotografie de concert, cronică de eveniment și pictorial, iar din 2012 lucrează la studioul de fotografie Uncle Jeb Studio. A mai colaborat pentru pictoriale cu revistele Miresici și Art of Living. Portofoliul de fotografie de concert se găsește la s4h.ro/concertphotos.
Detalii despre curs gasiti aici cat si pe pagina de facebook dedicata cursului foto.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: