4 studii de piata – exclusiv la Zilele Biz

Zilele BIZ

Conferința de afaceri Zilele Biz a ajuns la ediția cu numărul 11. Alte numere magice, alături de 11 sunt 12, 13, 14, 15 și 16…. noiembrie, zilele în care puteți învăța multe despre antreprenoriat, inovație, management, CSR și marketing.

Veți avea șansa în acele zile să studiați patru rapoarte speciale, rezultate a patru studii de piață comandate de Biz și realizate exclusiv pentru acest eveniment.

antreprenori

Primul studiu (12 noiembrie – Ziua de Antreprenoriat) analizează PROVOCĂRILE ANTREPRENORILOR ROMÂNI. Studiul este realizat de Unlock Market Research și prezentat de Adina Vlad în prima sesiune de conferință a zilei. Programul complet al Zilei de Antreprenoriat poate fi consultat aici.

inovatie

Ziua Inovației (13 noiembrie) aduce al doilea raport – INNOVATION TRUE VALUE: WHO IS AFRAID OF IT? – realizat de ISRA Center. Studiul este centrat asupra noilor surse ale inovației: consumatorii. Consumatorii fideli cunosc cel mai bine marca iar utilizarea frecventă îi face să cunoască chiar și cele mai ascunse puncte nevralgice ale acesteia. Studiul arată cine sunt acești consumatori și cum brandurile îi pot targeta și implica în procesul de co-creație. Aici este programul complet al Zilei de Inovație.

Ziua de Media si Marketing (16 noiembrie) prezintă două studii exclusive. Raportul Unlock Market Research analizează CE-ȘI DORESC ROMÂNII ÎN 2012 prin răspunsuri la unele dintre cele mai intense trăiri care ne definesc ca națiune: ce caută românii, pe cine aplaudă, pe cine ascultă, la ce reacționează? Studiul va fi prezentat de Mircea Cărtărescu și Vintilă Mihailescu, două personalități marcante care vor discuta valorile și motivațiile noastre de astăzi.

Și al patrulea studiu al Zilelor Biz este despre TIPOLOGIILE RECLAMELOR. Realizat de către Ipsos, studiul identifică principalele tipologii de reclame și modul în care acestea ating latura emoțională a consumatorilor. Care sunt pârghiile emoționale și cum pot fi dezvoltate reclame eficiente în funcție de segmentul țintă. Programul complet al Zilei de Media&Marketing poate fi accesat aici.

Dacă ești încă pe gânduri, aici ai motive destule pentru a te înscrie.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: