Viitori artiști români: Raluca Orza

Raluca are 16 ani și este din București. Studiază la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”. Îi place să deseneze și să citească.

“Ambiția mea este să devin un mangaka profesionist [ sper că se va și întâmpla] … Iubesc animalele! Am un câine și o pisică. Ce să vă mai spun… mulțumesc tuturor care îmi apreciază lucrările și pe mine. “

Raluca Orza

Vă las să vă delectați cu câteva din lucrările Ralucăi. Mai multe puteți vedea vizitând profilul deviantart al artistei.

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Viitori artiști români: Raluca Orza”

 1. Glappy says:

  nu vreau sa fiu rau,sau sa o luati in nume de rau,dar de la un liceu de arta pana la a fi artist e cale lunga. Sincer pe mine putin ma cam supara cand vad ca oricine deseneaza,picteaza un kitsch,canta o manea sau scrie 2 cuvinte e considerat artist. Termenul de artist prea e folosit de toata lumea,ca artist ti-e si rusine sa mai zici ca esti artist,pentru ca esti luat din aceeasi oala. Poate mai potrivit era ”viitor artist”,asta in cazul in care vrea ca pe viitor sa mearga mai departe in acest domeniu,pentru ca sunt destul de multi elevi la licee de arta,dar nici 40% dintre ei nu se duc mai departe pe acest drum.Multi dintre ei renunta si fac asta doar ca le place lor,dar asta nu inseamna ca sunt artisti.
  N-am vrut sa fiu rau,dar cred ca am dreptate.

 2. Goldmidas says:

  Te cred si ai dreptate. Am inceput aceasta serie de postari cu ea pentru a o incuraja. Uite, ii schimb si putin titlul sa iti fac tie pe plac, pentru ca pe mine personal nu ma deranjeaza atata timp cat are ceva talent. Ma deranjeaza ca isi zic artisti aia care abia trag doua linii si fotografii de duzina.

 3. Glappy says:

  Exact asta spun si eu, talent exista in fiecare dintre noi,dar nu toti stiu sa il foloseasca. Poti sa zici ca este o persoana talentata,dar pana a deveni artist e un drum foarte lung.Am avut in liceu colege care erau foarte talentat,dar care s-au dus mai departe la facultate la medicina sau geografie si turism,si mai deseneaza din cand in cand.Asta inseamna ca sunt talentate,dar nu vor fi artiste.Un elev de liceu de arta nu este artist,nici chiar un student al unei facultati de arta.Artist este acea persoana care creeaza si isi dedica toata viata acelui lucru,traind din asta. Chiar nu vreau sa jignesc pe cineva,dar este o parere a mea.

 4. Goldmidas says:

  Nu jignesti pe nimeni. Eu sper ca tanara talentata sa continue pe acest drum. Din cate stiu, asta isi doreste si ea. Vor fi si alte talente la aceasta rubrica. Din aceia de traiesc din asta, ..dar astept acordul lor si cateva cuvinte din partea lor

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: