Castiga trei vouchere de 100 lei pentru cumparaturi online de pe miniPRIX! – Concurs pentru bloggerii din judetele Cluj, Dambovita si Vrancea

In acest weekend, Caravana Reducerilor online miniPRIX trece prin judetele Cluj, Dambovita si Vrancea.
Cu aceasta ocazie, miniPRIX lanseaza un nou concurs pentru bloggeri, ale carui premii au constat in trei vouchere in valoare de 100 lei pentru cumparaturi online de pe site-ul miniPRIX si transport gratuit.

Toti bloggerii din judetele Cluj, Dambovita si Vrancea care promoveaza Caravana Reducerilor miniPRIX sau acest concurs 20% reducere pentru orice comanda de peste 100 lei de pe miniPRIX si transport gratuit!

DETALII PE WWW.BLOGAWARDS.RO

De astazi, 26/10/2010 pana duminica, 31/10/2010, ora 15:00, bloggerii din judetele Cluj, Dambovita si Vrancea pot participa la concursul Caravana Reducerilor miniPRIX. La concurs pot participa si bloggerii care au prieteni sau rude in aceste judete.

Cine castiga voucherele de 100 lei pentru cumparaturi online si transport gratuit din parteaminiPRIX:
- Primii doi bloggeri care vor fi adunat, pana la finalul campaniei, cele mai multe comentarii la articolele lor despre Caravana Reducerilor Miniprix.
- Un blogger va castiga un voucher prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului Random.org.

Ce trebuie sa cuprinda articolul cu care participati la concurs:
1. Citatul de mai jos:
“Weekendul acesta Caravana Reducerilor online miniPRIX trece prin judetele Cluj, Dambovita si Vrancea. Printre produsele care pot fi cumparate se numara pantaloni de la 9 lei, camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 48 lei, accesorii de la 1 leu, “Happy Hour – Reduceri Surpriza”, reduceri la orice comanda si TRANSPORT GRATUIT la orice comanda. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 30-31 octombrie, pentru adrese de livrare in judetetele Cluj, Dambovita si Vrancea.”
2. In articol trebuie sa postati si un link spre un produs/tinuta din magazinul miniPRIX.

Bloggerii participanti sunt rugati sa lase un comentariu la aceasta insemnare de pe BlogAwards care sa cuprinda adresa articolului cu care s-au inscris in concurs sau sa trimita adresa articolului intr-un e-mail pe adresa blogawards.ro@gmail.com. Pentru a putea in posesia premiilor, bloggerii participanti trebuie sa-si faca un cont pe magazinul online miniPRIX!

Participati la acest concurs!

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Castiga trei vouchere de 100 lei pentru cumparaturi online de pe miniPRIX! – Concurs pentru bloggerii din judetele Cluj, Dambovita si Vrancea”

  1. [...] concursului sunt: Blogatu Gosip Place Goldmidas Corhaz Ziarul ToateBlogurile Legalitatea inainte de toate Blogosfera.md Laurentiu Pintoi Recenzii [...]

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: