Curaj antreprenori!

Zilele BIZ

Zilele Biz încep luni, 12 noiembrie, cu Ziua Curajului, zi dedicată antreprenorilor. Trei sesiuni de prezentări, 15 speakeri și peste 150 de antreprenori și manageri, specialiști din companii mari și start-up-uri in audiență vă așteaptă în prima zi a celei de-a 11-a ediții a Zilelor Biz.

Prima zi este un bun prilej pentru toți cei care vor să-și deschidă o afacere să prindă curaj.

Antreprenorul român e de 3 feluri: acela care se avântă înainte pentru că are bani…sau nu, deși habar nu are cu ce se mănâncă managementul unui start-up, acela care trăiește cu impresia că e de ajuns să-și mențină firma pe linia de plutire (deseori habar nu are nici cine sunt concurenții lui direcți) și acela care dispune de toate ingredientele pentru a ajunge un antreprenor de succes (are pregătire, are resurse și știe exact ce vrea.).

Primul tip dispare din antreprenoriat la fel de repede cum a intrat. Al doilea îl recunoașteți după numărul de angajați pe care-i are (între 1 și 5, dar de multe ori 1), număr care rămâne mereu constant.

Al 3-lea tip de antreprenor îl puteți recunoaște în mulți oameni de afaceri de succes, oameni pe care veți avea ocazia să-i ascultați și de la care să învățați în prima zi a Zilelor Biz 2012.

“Am numit această zi, Ziua Curajului, ca o recunoaștere pentru cei care cred pînă la capăt în ideea lor și perseverează până la reusită. Vom avea alături de noi la Zilele Biz oameni cu rezultate excepționale și împreună cu ei vom afla ce trebuie să schimbăm în gândire, comportament și acțiune astfel încât să ne programam pentru reușită”, spune Marta Ușurelu, Redactor Șef, Revista Biz.

Printre speakerii invitați la Ziua de Antreprenoriat se numără: Aneta Bogdan, fondator, Brandient; Adina Vlad, Unlock Market Research; Tiberiu Moisă, Director Executiv Clienți Corporativi & IMM, Banca Transilvania; Daniel Rusen, Product Manager Office365, Microsoft România; Dorin Bodea, Antreprenor, Senior Consultant Result Development; Octavian Bădescu, antreprenor – fondator Sameday Courier, Retailplus Eastern Europe, Gift Express, Expert Flowers; Shachar Shaine, CEO Integra; Dragoș Anastasiu, Președinte Eurolines; Cristian Dărmănescu, Alfredo Foods; Luisiana Dobrinescu, Avocat Fondator, Dobrinescu Dobrev SCA; Dragoș Cabat, Managing Partner, efin.ro; Gabriel Biriș, Founding Partner, Biriș Goran; Adrian Porumboiu, Președinte Agropan; Radu Enache, President & CEO, Continental Hotels; Florin Talpeș, CEO, Bitdefender.

antreprenori

Programul primei zile îl puteți consulta aici.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: