The Hunger Games si Sword Art Online

Sword_Art_Online_Promotional

Primul nu cred ca mai are nevoie de vreo introducere. A primit multe laude dar si multe critici. Sword Art Online este, in primul rand, o nuvela usoara japoneza creata de Reki Kawahara iar in al doilea rand, o adaptare anime.

Ce au cele doua in comun? Plotul. “Colectarea” unui numar de copii care sunt pusi sa lupte pana la moarte spre amuzamentul unora ce se cred D/dumnezei

In filmul The Hunger Games sunt 24 de copii, in anime-ul Sword Art Online sunt vreo 10.000. Actiunea este setata in viitor in amandoua (chiar si la nivel de ani – 2022-23).
Sword Art Online se adreseaza in primul rand adolescentilor, mai ales acelora care joaca mmorpg-uri.
Totul porneste de la un Virtual reality Massive Multiplayer Online Role-Playing Game (VRMMORPG) din care jucatorii nu se mai pot deconecta decat terminand jocul, moartea lor in joc reprezentand si sfarsitul in viata reala. In rest, anime-ul vine cu tot tacamul unui cunoscator de World of Warcraft sau Lineage: leveling, skills, items, pvp, party, guilds and so on :)
Daca va plac anime-urile si mai sunteti si impatimiti de mmorpg-uri, atunci merita sa aruncati un ochi pe acest Sword Art Online.

Si nu uitati de filmul The Hunger Games. Cine nu l-a vazut, s-o faca. Adica sa-l vada ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: