Festivalul Otaku 2012

Otaku-26mai20123389

Weekendul 26-27 mai a gasit Universitatea Româno-Americană in postura de gazda a Festivalului Otaku, editia 2012.

Pe parcursul celor doua zile, fanii manga-anime-cartoon au putut lua parte la workshopuri de teatru, animatie, creativitate, desen machiaj, modelare in craft foam, cosplay, prezentari pe teme de gaming, imbracarea unui kimono traditional sau concursuri de amv, cosplay si gaming.

Prin intermediul revistei CosplayGEN am avut parte de invitati deja celebri printre fanii cosplay: Elfii (Finlanda) si Calssara (Germania). O alta invitata, tot pe parte de cosplay, a fost Licorne (Ungaria).

Lista completa a invitatilor o puteti gasi aici.

Partea de merchandising nu a lipsit nici ea, la festival putand gasi figurine din cele mai celebre anime-uri, plushuri, tricouri si multe alte nimicuri care in ochii unui fan adevarat chiar inseamna ceva.

Eu unul mi-am lasat banii acasa, ca altfel cheltuiam fara masura.Pusesem deja ochii pe un tricou One Piece si pe o figurina cu Portgas D. Ace din One Piece.

Nu au lipsit nici cei de la MangaShop, masa lor fiind plina cu bunatati :)

Am fost, mi-am clatit ochii si am facut poze.

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Festivalul Otaku 2012”

  1. MIrcea says:

    Frumoase poze, dar cam putine.

  2. Goldmidas says:

    Timpul n-a fost cel mai bun prieten al meu, din pacate :|

  3. [...] blogmeet scurt si mic în Gara de Nord cu cine dorește. Deja anunțați ar fi Cristi Mitroi de la GoldMidas, s-ar putea să dea cu prezența și Spanac, cine mai dorește să mă anunțe aici. Întâlnirea [...]

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: