Jocurile de noroc in online

Pasiunea vine de cele mai multe ori dintr-un cerc de prieteni sau dintr-o intamplare ce declanseaza o dependenta aproape de neoprit.

Am auzit de multe ori chestia cu “Stai linistit, noi nu jucam pe bani”. Asa incepe totul iar fara sa-ti dai seama vei inlocui jetonul acela din carton sau plastic cu banul.

Diferenta este mare intre a juca un joc de noroc la o masa fizica, cu oponenti in carne si oase, si a juca virtual, prin intermediul unei aplicatii web, chiar daca in spatele avatarelor se ascund tot persoane reale. Si intr-un caz si in celalalt, minorii trebuie protejati.

Banul intotdeauna a fost motiv de cearta, generand chiar inselatorie si violenta iar combinat cu o masa de oameni viciosi, despre care nu stii mai nimic sau de ce pot fi capabili , rezulta o bila neagra adusa jocului de noroc si un motiv cat se poate de legitim de a tine minorii departe de orice joc de noroc.

Daca in viata de zi cu zi nu prea poti sa protejezi minorii tot timpul de aceasta “placere”, un site dedicat jocului de poker are o multime de posibilitati prin care poate restrictiona accesul minorilor. Si nu ma refer la banalul textbox cu “Introdu varsta” sau la formul cu “Ai +18 ani? Yes No” (se poate cere o copie dupa actul de identitate, joc prin videoconferinte si alte metode)

Totusi ramanem cu o intrebare si in privinta site-urilor. Cate isi filtreaza utilizatorii si verifica varsta userilor?  Foarte putine. Marile site-uri care domina sectorul jocurilor de noroc sa spunem ca mai fac ceva, dar restul?

Cu toate acestea, pentru cei cu 18+, am un singur mesaj:

Joaca in siguranta, joaca online!

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Jocurile de noroc in online”

  1. Ricky says:

    Norocul meu că nu m-a apucat drogul ăsta…ci doar cel al pariurilor sportive :d

  2. Goldmidas says:

    fiecare are drogul lui acuma:D , unii au cate unul, altii mai multe.

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: