Recomandari filme

Emil vrea sa stie ce filme imi plac si ce as recomanda si la altii. Un film bun il recunosti dupa substanta…. poveste, realizare.  Tin sa precizez ca daca are un 3D in coada, asta nu il face un film bun.

Am sa enumar cateva filme care mi-au ramas in suflet: Gladiator, filmele Batman ale lui Christopher Nolan, The Lord of the Rings sau The Godfather.

Si acum sa incepem:

1. Filmul preferat este clar Gladiator. Nu cred sa imi placa vreodata alt film mai mult.

2. Trecand in extrema cealalta, cel mai prost film vazut este Doom (2005) si The Master of Disguise.

3. Cel mai bun 3D …nu exista. Am auzit ca My bloody Valentine chiar iti ofera o experienta 3d, in adevaratul sens, dar nu este un film care ar merita vazut doar pentru efectele 3D . Astea cu 3D nu imi par deloc impresionante.

4. Cea mai mare dezamagire in materie de film…Poate DragonBall Evolution, care si-a batut joc de toti fanii celebrului anime.

5.  Ultimul film vizionat? Just Go with It, film dragut, de vazut cu partenera de viata.

6. Ce film necunoscut ai recomanda (3 optiuni): Greu. Nu vezi nu  recomanzi. Dar, ca sa raspund, va recomand niste filme care inca sunt in faza de production sau post-production.

The Pirates! Band of Misfits, o animatie care se anunta interesanta, mai ales ca este produsa de Peter Lord (Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit (2005)).

Ar mai fi The Avengers. Sper sa nu dezamageasca.

Dark Shadows este o comedie fantasy cu vampir, avand in rolul principal  pe  Johnny Depp. Eu cred ca merita vazut, mai ales pentru fanii Tim Burton, in a carui regie este filmul.

7. Trecand la filmele noastre, romanesti, nu am sa va spun decat atat: Nea Mărin Miliardar si Mihai Viteazul, ambele cu Amza Pellea

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: