Ziua bloggerilor la Comedia erorilor

Comedia-erorilor

Incep cu multumirele aduse catre Teatrul Masca si doamnei Anca Florea pentru minunata seara petrecuta in compania lor. Pentru piesa pusa in scena sub regia lui Mihai Malaimare am numai cuvinte de lauda. Totul a fost extraordinar, iar asezarea publicului in stil arena… sau mai bine spus, integrarea publicului in piesa, actiunea desfasurandu-se in jurul nostru, a fost clar, o mutare castigatoare.

Chiar am participat activ la un miting. Pe mine si pe Kriogen “ne-a mai bagat in seama” si actrita Dora Iftode, care a jucat rolul Adrianei, sotia lui Antipholus din Efes. Chinezu a fost luat la tinta de Alina Crăiţă , care a jucat rolul Lucianei. Ce sa mai, interactiune si implicare peste masura a publicului. :)) Am ras la spectacol, am ras si unii de altii, intr-un cuvant, ne-am simtit bine.

A fost superb, n-am destule cuvinte de lauda pentru toti actorii si tot colectivul Teatrului Masca. Poate singura cale de a le multumi in de-ajuns este sa putem ajunge la cat mai multe piese de-ale lor.

Si in final, cateva poze.

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Ziua bloggerilor la Comedia erorilor”

 1. Inteleg ca anul acesta l-au lasat pe Stefan Murgeanu – care a trecut prin asta anul trecut – si v-au luat in vizor pe voi :)

 2. Am facut ce-am facut si am dat drumul la o parte din comentariu :(
  Acum, partea a 2-a :)
  Multumim mult pentru articol, pentru laude si pentru seara petrecuta impreuna!

 3. Goldmidas says:

  Acum inteleg eu de ce statea Stefan Murgeanu in primul rand :))

 4. Goldmidas says:

  Si eu va multumesc din nou pentru o seara superba…si cu siguranta ne vom reintalni

 5. [...] Andra Silivestru, Semanticus, Alina Gorghiu, Alexandru Tunaru, Sabina Cornovac, Daniel Papa, Cristi Mitroi, Cristian [...]

 6. [...] Olteanu, Valentina Roman, George Hari Popescu, Andrei Marius,Lucica Radu, Cristian Lupulescu, Cristi Mitroi, Radu Spranceana, Cristina Vasilescu, Nicolae Mihalcea, Bogdan Niculae,Iulia, Ancuta Lebada si [...]

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: