Weekend la #GalatiTweetMeet

Update: Imi pare rau, dar s-au intamplat cateva lucruri care imi fac imposibila participarea la meet. Am tot incercat sa le rezolv cumva, sperand ca pana la urma poate voi ajunge. N- afost sa fie si imi cer scuze.

In Galati nu am fost niciodata. Am avut o sansa acum 2 ani sa ajung pe acolo(Olimpiada nationala de informatica), insa din mai multe motive, am irosit-o. Acum merg la #GalatiTweetMeet pe 10-11 septembrie, unde o sa reintalnesc niste oameni faini (Chinezu, Chaika) si, bineinteles, ma voi alege cu noi prieteni, atat din blogosfera galateana, cat si din restul tarii. A…da, si abia astept sa beau o bere cu echipa DreamTeamRO.

Galati, pregatiti-va!…ca vin cu oltenii mei(Neydamn, Nebunia). Ce, ei as mearga si eu nu? Deci, cu cine ma mai vad acolo?

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Weekend la #GalatiTweetMeet”

  1. [...] Ca o chestie organizatorică dar importantă vă rog să vă anunţaţi participarea pe pagina evenimentului. O parte din cei care şi-au anunţat deja intenţia pe blogurile proprii de a participa sînt: DreamTeamRo, Ştefan Murgeanu, Chinezu, Neydamn, Pavel Ionuţ, Florea Cristian, Oana Pasat, VirtualKid, Claudiu Ciobanu, Dragoş Gernoiu, Cristian Mitroi! [...]

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: