Cum a fost la #Peninsula 2011

Vara asta nu am avut vacanta mai deloc. Asa ca am asteptat cu nerabdare acest minunat festival, pentru a mai iesi in lume si a ma destinde. Atractia era cu atat mai mare, cu cat aveam sa vad una din trupele mele favorite, si anume Within Temptation.

Am primit o acreditare de presa pentru Blogatu.ro, care, mi-a usurat trecerea in anumite zone de “inters major.”

Peninsula 2011 mi-a oferit ocazia sa scot la lumina un nou proiect, RockSoundsRO, care sper sa faca impresie buna pe viitor.

In Craiova am intregit trupa alaturi de Neydamn si Brindusa, apoi am luat trenul spre Tirgu Mures.

Au urmat 10 ore (nu mai stiu exact cat) de mers cu trenul in care nu ne-am plictisit deloc(ne-am imprietenit cu personalul CFR si ne-am dat mari cu iphonuri 3, 4 si chiar 5).

Ajunsi in Tirgu Mures am cunoscut pe Lenesu si Kriogen, persoane faine, despre care imi mai povestise Neydamn cate ceva.

Ajunsi la Peninsula, am avut ceva probleme in obtinerea acreditarilor, dar s-a rezolvat totul.

Primul concert la care am avut onoarea sa asist a fost al celor de la Zdob si Zdub, care au facut un show extraordinar, urmat apoi de o conferinta de presa. Am asistat apoi la conferinta si concertul Guano Apes.

A doua zi m-a prajit, la propriu, soarele, de pe urma caruia sufar si acum. La concerte nu am stat a doua seara. Am incercat sa vad concertul Kasabian, dar ma termina instalatia de lumini.

Ziua a 3-a anunta un show de zile mari Iggy and the Stooges,… pentru fani poate. Am luat cu Brindusa cate o bere si ne-am asezat la o masa, de unde am plecat spre corturi inainte de terminarea concertului.

Ultima zi am asteptat-o cu sufletul la gura, ca sa spun asa. Mi-am facut un pic incalzirea la concertele Compact si Vunk, apoi am facut poze in front stage la Hammerfall. De la ora 21 asteptam cuminte intrarea Within Temptation la conferinta de presa. Poze am facut foarte putine la conferinta ….pentru ca pur si simplu stateam si ma uitam la Sharon, cat de fermecatoare si de bine poate sa arate dupa o nastere. Cu aceasta ocazie ii felicit pe Sharon si Robert pentru fetita lor Eva.

Si acum, multumesc mult Mihai Negrea pentru aceasta poza:

A urmat un concert extraordinar Within Temptation, timp in care nu mi-am luat ochii de pe scena. M-am bucurat de fiecare secunda, deci nu am facut nici o poza. Un show superb pe care nu am vrut sa-l pierd facand poze.

A urmat o noapte alba prin corturile Miert si Freedom, unde ne-am distrat pana la ora 6 dimineata, cand am plecat spre gara.

Per total, au fost niste zile magice, o vacanta binemeritata in care am mai cunoscut in afara de Lenesu si Kriogen, pe Mihai, Ioana, Sasha, Doro si Anca.

Mai jos, interventia bloggerilor, dupa prima conferinta de presa, cea cu organizatorii festivalului:

Mai multe poze veti putea gasi zilele astea pe RockSounds.RO si Blogger Magazin.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Cum a fost la #Peninsula 2011”

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: