Captain Planet va salva din nou lumea

Dezastrele ecologice nu sunt putine la numar, ba chiar sunt in continua crestere. Se impune intoarcerea eroului planetar care ne-a bucurat copilaria cu prezenta sa, Captain Planet. Eroul nascut in anii ’90 gratie producatorului Ted Turner va reveni, de data aceasta, pe marile ecrane.

Turner Broadcasting System Inc.’s Animation au semnat deja intelegerea cu producatorul Don Murphy (cel care a produs cele 3 filme Transformers).

“Mesajele din Captain Planet sunt chiar mai relevante in zilele noastre,” a spus Stuart Snyder, presedinte al Turner Broadcasting System Inc., divizia Young Adults and Kids Media . “Credem ca aceasta echipa poate aduce la viata primul erou-eco al omenirii, intr-un film puternic, care va fi atat de oportun cat si antrenant.”

“Suntem foarte entuziasmati cu gandul ca vom readuce la viata bunul Capitan. Aventurile lui sunt cunoscute in intreaga lume si este recunoscut peste generatii. Ne asteptam sa facem un film spectaculos, alaturi de minunata echipa de la Cartoon Network.”

Captain Planet and the Planeteers a fost unul din desenele copilariei mele, si deja sunt emotionat si entuziasmat datorita vestii ca voi vedea o ecranizare a Capitanului indragit de o lume intreaga. Sper sa ajunga la un rezultat aceasta intelegere dintre Turner si Don Murphy.

Mai mult pe hollywoodreporter.com

Vom avea si o ecranizare a lui Voltron, un alt desen minunat, ecranizare reanuntata la ComicCon 2011 de Relativity Media, studioul care se va ocupa de film.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: