8 Responses to “Logo Pietricel”

 1. Doru says:

  Este foarte drăguță prima imagine.

 2. Goldmidas says:

  multumesc. Acum ramane de vazut daca este si pe placul lui Pietricel.

 3. Pato Basil says:

  eu zic ca ideea mea sa fie castigatoare!

 4. Goldmidas says:

  si eu sper ;)

 5. mece says:

  Uite comentez aici, e mai simplu asa. Nu trebuie sa iei orice critica in nume de rau, poti sa o privesti din punct de vedere constructiv. Si puneti intrebarea asta: Daca asa ti-ar fi raspuns clientul ?

  Eu am comentat acolo din punct de vedere al calitatii, nu al conceptului si am evidentiat doar partile negative. Si sustin in continuare ca prezentarea de pe blogul ei nu e cea mai buna, avand in vedere ca arata nefinalizata (cea de aici arata mai bine intr-adevar, nu mai ai urmele de brush sau ce ai folosit, probabil ai vectorizat).

  M-am uitat prin blogul tau si ai lucrari mult mai bune, mult mai bine finisate. Nu ma oboseam sa comentez aici daca aveam intentii rele sau ceva. Si eu am fost la un moment dat junior designer si probabil ca as fi reactionat la fel ca tine.

 6. Goldmidas says:

  mersi. Varianta de la Pietricel este pur si simplu schita colorata. Acum nu vreau sa fiu rautacios, dar are si ea vina ca nu a venit cu feedback pe parcursul creatiei. A cam existat o lipsa de comunicare. Eu initial am crezut ca ce a pus ea pe blog au fost logourile alese de ea dintre toate cele trimise. Dar se pare ca erau toate, desi nu stiu cum a facut ca a pierdut varianta mea buna, plus celalalt logo, cu mascota microfon. Oricum, a fost destul de fun sa particip.
  Si da…ai dreptate. Logic ca deranjeaza cand stii ca e creatia ta. Oricum, nu-mi puteam permite sa o vectorizez degeaba, nu?

 7. Blogeru says:

  Primu’ e cel mai tare :X

 8. Goldmidas says:

  S-a terminat concursul. Pietricel si-a ales altceva destul de bun. Eu am ramas totusi cu alegerea cititorilor ei. :)

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: