Televizoare LCD

Televizor LCD sau monitor LCD? Aceasta este o întrebare cu care se confruntă din ce în ce mai multă lume. Decizia este doar a voastră. Sunteți genul care stă mai mult cu ochii în calculator, atunci vă luați un monitor LCD. Dacă aveți familie, atunci vă luați un TV pentru a viziona filmul sau emisiunea favorită împreună cu familia în fiecare seară. Iar dacă folosiți calculatorul doar pentru a efectua operații de rutină (gen verificare e-mail, acces internet, muzică și video) puteți folosi televizorul LCD în loc de monitor, conectarea la calculator realizându-se foarte simplu. Toată lumea este de acord că un TV este  folositor într-o casă, dacă nu, chiar indispensabil.

LCD-urile (ecrane cu cristale lichide) s-au consacrat la început în rândul monitoarelor, înlocuind tehnologia CRT. Astăzi, întâlnim peste tot televizoare LCD. Practic, acestea au devenit un lucru obișnuit pe rafturile magazinelor de electronice dar și în casele noastre, ele devenind accesibile prin prețul lor.

Vânzările din domeniu au arătat că televizoarele LCD au câștigat avansat în fața celor cu plasmă(acestea se bazează pe o matrice de mici celule de plasmă încarcate cu electroni care produc o imagine)

Televizoarele LCD au multe atuuri față de cele clasice și cu plasmă:

1)  datorită tehnologiei folosite, consumul de electricitate este mai mic;

2) rezoluție mai bună;

3) claritate mai bună a imaginii;

4) ușor de montat;

5) preț accesibil.

Monitoarele cu plasmă reușesc să depășească LCD-urile doar la două capitole:

1) Unghi de vizibilitate mai bun;

2) Claritate mai bună a imaginii în mediu întunecat.

Magazinul online evoMAG.ro vă pune la dispoziție o gamă largă de modele TV la cele mai competitive prețuri de pe piață.

Pentru a veni în ajutorul vostru, vă prezint în continuare câteva modele demne de luat în seamă:

1) Philips – LCD TV 23″ 231T1SB (Full HD)

Descriere

“În combinație cu intrările HDMI și AV si împreună cu un sunet puternic, 231T1 duce divertismentul la un nivel mai înalt!

MPEG4 HDTV
HDTV permite vizionarea programelor TV de înaltă definiție la cea mai bună calitate a imaginii și sunetului, fără set-top box suplimentar. Datorită tunerului DVBT încorporat care poate reda formate MPEG-4 performante, acum puteți recepționa și viziona programe TV de înaltă definiţie si alte tipuri de conținut multimedia bogat la calitate digitală.

Ecran LCD Full HD, 1920×1080 pixeli
Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluție care poate fi obținută din surse HD, pentru o calitate ireproșabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD și Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătățită, pentru a accepta o calitate a semnalului și o rezoluție mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilații, cu luminozitate mare și contrast optim.” evoMAG.

2) LG – Televizor LCD 32″ 32LD320

Descriere

Dispune de 2 intrări HDMI și are un contrast de 30.000:1. Diagonala acestuia este una destul de generoasă, 32″ iar formatul de afișare al imaginii este 16:9 cu o rezoluție de 1366×768. Ecranul LCD este HDREADY720p.

Freeview
Tv-ul  LG  vine cu un receiver Freeview încorporat asigurându-se astfel pregătirea pentru televiziunile digitale și noua eră HD. Cu TV-ul LG se pot accesa multe canale tv freeview și radio plus acces la servicii digitale interactive. Și toate acestea GRATIS.

Picture Wizard

Dezvoltat de specialiștii vizuali, Picture Wizard ajută la maximizarea calității și setării TV-ului, punând la dispoziție setări avansate ale imaginii.

Acestea fiind spuse, vă urez vizionare plăcută la noul vostru televizor LCD, în cazul în care nu aveți deja unul.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Televizoare LCD”

  1. Bassaka says:

    La ora actuala cam toate sunt la fel, la plasma castigi la calitate, la lcd castigi la durata de utilizare.

  2. Monitoare TV Full HD Ieftine…

    Uite ca am gasit un articol bun pe net si drept rasplata iti ofer un backlink gratis pe Internet Roamania la http://www.internetromania.info...

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: