Dacă aș fi pentr-o zi președinte

Leapşă primită de la Mitzocul , care a primit-o de la altcineva, care acea cineva a primit-o, la rândul ei de la altul şi tot aşa… pe bază de moştenire .  Acum a ajuns şi la mine. Titlul destul de sugestiv mă face direct preşedinte. Dar, ca să ajungi preşedinte ai de trecut multe etape şi încercări. Mai întâi te înscrii voluntar într-un partid ajutând la creşterea acestuia, participi la campanii electorale pe vânt, ploi, trezit cu noaptea în cap şoi poate şi nemâncat. Urmează apoi câţiva ani în care eşti slugă pe lângă un deputat/senator. Furi cât poţi şi de unde poţi iar banii îi aduci partidului pentru campani. Şi uite aşa ajungi mai sus în partid proporţional cu câţi bani aduci în vistieria acestuia. După ce ai furat destul pentru partid (de la 10 ani în sus), acesta te răsplăteşte cu o funcţie de deputat.Apoi vei fura în continuare până ce ţara va sărăci de tot. Vei veni apoi cu o serie de reforme salvatoare pentru ţară şi vei fi ales preşedinte. Asta a fost varianta scurtă.

Toţi cei care au scris câte un articol pentru această leapşă au făcut ca preşedinte de la 10 lucruri în sus dar au uitat că sunt preşedinţi doar pentru o zi şi este imposibil să faci atâtea doar într-o zi. Nici ce vreau eu nu se poate face într-o singură zi.

Deci, eu aş face un singur lucru. Aş transforma România în Regatul României, devenind astfel rege iar moştenitorii mei vor fi succesori la tron. De ce? Simplu! Dacă ai regatul tău nu o să-l furi ca să îl sărăceşti pentru că este al tău şi al urmaşilor tăi. Vei trăi bine având certitudinea că vei fi mereu la putere.

Trimit această leapşă către nişte persoane al căror răspuns chiar ar fi interesant: Neydamn, Blogatu, Num Lock (Mihaela), Zazulina şi toţi care mai vor.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Dacă aș fi pentr-o zi președinte”

  1. Zaza says:

    HAhaha
    dupa ce scap de bac ma gandesc si eu la ce as face o zi ca presedinte. Depinde de nota de la bac :))))))))

  2. Goldmidas says:

    Zaza, 10 să iei … ca să fii un preşedinte de nota 10 ;)

  3. [...] "http%3A%2F%2Fexcesdesare.wordpress.com%2F2010%2F06%2F30%2Fdaca-as-fi-pentr-o-zi-presedinte%2F" } Goldmidas m-a lepşuit cu funcţia de preşedinte pentru o zi.  De ce să nu profit tocmai azi când tva-ul [...]

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: