Aniversare Pac-Man

In 1980 isi facea loc pe ” televizoarele” noastre un joc ce avea sa devina unul dintre cele mai populare jocuri video, si anume Pac-Man. Astazi, dupa 3 decenii, Pac-Man inca traieste si se pare ca si peste inca 3 decenii ne vom aminti cu placere de el. Calatoria lui prin labirint este departe de a se fi sfarsit. Namco si-a facut un nume in industria de jocuri video tocmai datorita lui Pac-Man.

Jocul se bazeaza pe reguli simple cu un gameplay antrenant, caracterele dragute si umorul dintre nivele facandu-te sa revii la un astfel de joc cu zambetul pe buze, chiar si dupa 30 de ani. Pe scurt, actiunea este cam asa: jucatorul il controleaza pe Pac-Man prin labirint incercand sa manance toate punctele si avand grija sa nu fie mancat de fantome. Controlul este simplu, neavand nevoie decat de un joystick sau de tastele directionale.

O realizare notabila este faptul ca in 2005, Pac-Man a intrat in Cartea Recordurilor pentru Cel mai de succes video game pe aparatele operate cu monezi, masinutele de altadata pe care multi dintre noi le pocneau nervosi prin salile de jocuri.

Celebrati si voi cele trei decenii de Pac-Man delectandu-va cu PAC-MATCH Party.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: