Sondaj categorie nouă

Învârtindu-ne în jurul subiectelor de grafică, m-am hotărât să vă cer părerea asupra unei categorii noi, ce va apărea în meniu alături de Home, Servicii şi Despre mine.

Puteţi să recomandaţi una dintre cele 4 categorii sau să veniţi cu una nouă, atâta timp cât ţine de grafică.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Sondaj categorie nouă”

  1. neydamn says:

    Ok, daca as fi scris la other, nu ti ar fi aparut raspunsul, dar ti-l dau aici in comment. Mi-ar placea sa citesc despre grafica 3D, poate sa imparti din experienta ta de Photoshop. Ai in capul tau o gramada de cunostiinte legate de grafica. Poate ca te cunosc de ceva timp, putin ar zice multi, dar recunosc un talent cand il vad. De asemenea, cred ca ai ajuta foarte multi incepatori in ale grafici si animatiei, cat si a Photoshop-ului. Iar cunoscandu-te pe tine, nu ti-ar fi greu sa ii ajuti. Cat despre alte subiecte, anime-urile, wow, naruto, bleach si others, u know what I’m saying, mi-ar placea sa citesc de asemenea. Asta s-ar putea sa fie cel mai lung comentariu ever, dar nu te supara si bare with me. De asemenea, nu ar strica sa iti scrii si gandurile sau sentimentele care le simti ( nu ca eu as face asta doamne fereste :-” ), dar ai arata la toti ca nu doar grafica si 3D este viata ta, ci si dragostea care o ai in inima, si pe care o vad si o stiu. Poti sa il aprobi sau nu, dar asta e gandul meu pentru tine :))

    Si stiu ca pana la urma, vei scrie ce vei dori. Ca esti tu, si de asta imi place de tine ( ok, nu in modul ala la care toti va ganditi ) dar cand zic ca imi e prieten, imi este prieten, si as vrea sa il stiti asa cum si eu il stiu. Omul asta merita!

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: