Adobe Photoshop CS5 What’s new

Adobe Photoshop a fost îmbunătăţit cu noi unelte pentru uşurarea editării imaginilor ce permit unele tipuri de modificări ce uşurează cu mult munca, sau care aduc îmbunătăţire celor vechi.

Cea mai spectaculoasa este cu siguranta Content-Aware Fill, care permite umplerea unei selectii cu informatii luate de pe marginea acesteea si din restul imaginii. Puppet warp, care permite modificarea domponentelor unei imagini prin selectarea unor puncte de referinţă fixe. Câteva funcţii inportante ce ar putea uşura munca unui fotograf: HDR Toning completează funcţia de HDR, utilizatorul având un conrol mult mai bun asupra imaginilor, Automatic lens correction corectează deformările lentilelor mult mai eficient, sau integrarea Adobe Camera Raw 6 care oferă o mult mai bună editare sau corectare a imaginilor RAW.

“Adobe® Photoshop® CS5 Extended software delivers breakthrough capabilities for superior image selections, image retouching, realistic painting, and 3D extrusions. Experience 64-bit support for fast performance as well as dozens of time-savers throughout your workflow.”

Content-Aware Fill :

Puppet Warp:

Pentru mai multe informaţii accesaţi linkul acesta.

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Adobe Photoshop CS5 What’s new”

  1. petrisor says:

    Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

  2. Goldmidas says:

    Vad ca incep sa apara din ce in ce mai multe astfel de site-uri. In afar ade trafic pentru a creste rankurile alexa sau pr google, nu vad alta folosinta.

  3. petrisor says:

    Daca cresti in google, primesti si mai multi vizitatori si astfel site-ul la care muncesti sau il promovezi e si vizitat de userii tinta pe care doresti sa ii atragi!

  4. Goldmidas says:

    Corect. Principalul pt tine este sa iti faci multi utilizatori, deci spor. Si mai arunca un ochi pe aici la categoria E-mail Marketing. Ar fi binevenita o astfel de campanie pt a-ti strange utilizatori multi.

  5. petrisor says:

    chiar o sa citesc articolele tale, sunt pe domeniul care ma intereseaza! Spor si tie si sa scrii cat mai multe lucruri frumoase si utile!

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: